Zvířata jako módní vzor

Při tvorbě podzimních kolekcí se návrháři až nápadně často uchylovali ke kopírování vzoru, který můžete najít na srsti zvířat. Nejrozšířenějším potiskem je momentálně leopardí, těsně v závěsu se ale drží i hadi a zebry.

Objemné pleteniny

Mluvit v souvislosti s podzimními trendy o pleteninách se zdá téměř zbytečné. Letos se ale budou nosit opravdu ve velkém. A když říkáme ve velkém, nemyslíme tím jen to, že najdete v obchodech x kusů na každém metru čtvrtečním. Řeč je o objemných oversized svetrech, které mohou být i pořádně prodloužené. Dobrá zpráva? Na záda vám opravdu nepotáhne. A s čím takové giga pleteniny kombinovat? Z módního hlediska jsou ideální kontrastní jemné kousky.

42899366_2095889310450997_15451358307234

Návrat známého materiálu

Buď vás bude bavit, nebo se zapřísáhnete, že nic podobného si nikdy neobléknete. Manšestr nenechá nikoho chladným, ačkoli někteří z vás si budou pamatovat doby, kdy měl tuto vroubkovanou látku v šatníku snad každý druhý (záměrně nepíšeme každá druhá, v manšestru totiž jeli i pánové).

Kostkománie

Velké oblibě se budou těšit i kostky, s jejichž dávkováním se také nemusíte držet při zdi. Co zkusit komplet kalhot a stejně laděné košile? Žádaným artiklem budou také kostkované kabáty, kterých najdete v podzimních kolekcích opravdu požehnaně.