Mayo Chix je označením pro značku dámského oblečení působící na českém trhu od roku 2008. Módní značka cílí převážně na mladé ženy, které si zaslouží a hlavně touží po originálním, oku ladícím vzhledu, díky kterému nezapadnou v davu. Přes eshop i v kamenných prodejnách této značky se tedy můžete porozhlédnout po aktuálních trendech i originálních kusech, které jen tak někde nenajdete. V katalogu najdete i akce, výprodeje a slevy. Oficiální název značky zní Mayo Chix. Některé zákaznice název nesprávně píší jako Mayo Chic, Mayo Chick, Mojo Chick, Majo Chik nebo Moyo Chic a pak nemohou svou oblíbenou značku a e-shop na internetu najít. Nyní jste tady správně na prezentaci značky Mayo Chix.

Originální móda a oblečení pro mladé ženy

Značka Mayo Chix a její eshop mohou svým zákaznicím nabídnout absolutně vše, co by mohla průměrná mladá žena chtít mít ve svém šatníku. Kolekce z katalogů pro jednotlivé sezony jaro/léto, podzim/zima 2015, nabízejí úplně vše, od originálních topů a triček, přes slušivé svetry a ležérní mikiny, až po džíny a kalhoty. Dámy a slečny si zde ale mohou udělat radost i něčím tak výjimečným, jako jsou šaty a sukně, pro zimní období tu pak najdeme přehlídku teplých bund i vest.

Svůj koutek v katalozích Mayo Chix pro rok 2015 mají ale taky doplňky, což jsou v tomto případě hlavně pásky a kabelky. Můžete chtít velké i malé, ve výrazných barvách, ale v barvách tlumených a určitě něco seženete. A pokud chcete ušetřit, nebo byste jen ráda něco, co nebude v ulicích moc obvyklé, můžete zavítat do sekce outlet a nakoupit přes Mayo Chix eshop ve výprodejích, akcích a slevách. Vedle tohoto všeho můžete taky vstoupit do Mayo Chix klubu – když zaplatíte vstupní poplatek, možná se dočkáte i slev a nižších, velkoobchodních cen.

Prodejny Mayo Chix v Česku a na Slovensku

Mayo Chix ovšem není v České republice v roce 2015 ještě příliš známou značkou a svědčí o tom i počet prodejen. V současné době se můžeme chlubit pouze jedním obchodem s touto značkou (+ eshop). Ta nese název Mayo Chix Fashon (pozor ne Mayo Chic, Mayo Chick, Mojo Chick, Majo Chik ani Moyo Chic) a nachází se v Českých Budějovicích v ulici Široká. Další prodejnu této značky pak najdeme až v Bratislavě v obchodním centru Cubicon. Zde najdete kompletní přehled prodejen i s adresami a otevíracími dobami. Další velká města jako Praha, Ostrava, Brno, Plzeň, Liberec, Cheb, Karlovy Vary, Ústí nad Labem, Pardubice, Tábor, Hradec Králové, Jihlava, Olomouc, Zlín, Přerov, Prostějov či Frýdek Místek na svou prodejnu Mayo Chix teprve čekají.

Oficiální eshop Mayo Chix

Pokud ovšem i tak chcete poznat něco nového a nechcete kvůli tomu cestovat do Českých Budějovic nebo do Bratislavy, můžete navštívit internetový obchod značky na adrese MayoChix.cz. Eshop a online katalog 2015 na stránkách nabízejí pestrou nabídku dámského oblečení i doplňků. Poštovné z e-shopu vyjde na 125 Kč, ty ovšem neplatíte, pokud hodnota vašeho nákupu překročí určitou mez. Pokud zvolíte platbu na dobírku, „musíte“ utratit 1500 Kč, abyste dosáhli na dopravu zdarma. Kdybyste ale zaplatili předem převodem na účet, máte poštovné zdarma při nákupu nad 1000 Kč. Když ale budete nakupovat v období slev, akcí a výprodejů, dostanete poštovné zdarma, až když nakoupíte za tři tisíce.

http://katalog-eshop.cz/obleceni/mayo-chix-512