Nemá cenu si lhát do kapsy. Podzim je tu. A to není vůbec špatně. Spolu s ním totiž máte možnost užít si barevnou škálu plných trendy odstínů, které odrážejí aktuální stav přírody: zežloutlé listí na zemi nebo dýni a červenou řepu ve vaší kuchyni.

Hořčicová, vínová a cihlová barva vás zahřejí už na pohled. Pokud jste se ještě nikdy neodvážily vybrat si podobný odstín kabátu nebo svetru, možná vás přesvědčíme následujícími tipy na super kousky, které najdete na pultech tuzemských obchodů.

Do žluta

Žlutá patří mezi nejméně využívané barvy v šatnících. Její temnější varianty jako hořčicová, nahnědlé odstíny do okrova nebo teplé tóny do oranžova si ale vaši pozornost rozhodně zaslouží. V šedých podzimních dnech vám zlepší náladu a odliší vás od ostatních.

Do červena

Rubínová, třešňová, cihlová nebo barva červeného vína. Tmavší odstíny červené nejsou křiklavé, v pohodě nahradí oblíbený hnědý svetr nebo kabát a ještě vám přidají trochu zdravého zbarvení ve tváři. Pokud ale hodláte strhnout na sebe pohledy všech okolo, nebojte se zářivých tónů nebo těch do růžova.